skriver

Forfatter

Jobtype: Frivillig/Projektstilling

TId: varierende

Frist: løbende

Mail: kontakt@helteliv.dk

HELTELIV mangler en skriver

Vil du være med til skabe børne og ungdoms fantasylitteratur i HELTELIVS univers?

Helteliv-konceptet vokser støt i forskellige relevante retninger. Vi oplever en meget positiv respons på Helteliv og vurdere at konceptet kan meget mere. Det er primært skoler og institutioner der har vist interesse og i den forbindelse, er det oplagt at introducere en litterær linje. Børn og unge spiller Helteliv og vil efter vores vurdering også gerne læse om universet. Vi er selv i fuld gang med at skrive, men har brug for hjælp.

Din opgave vil primært være at folde helteliv ud skønlitterært, men også at være redaktør på ufærdige bøger. Allerede nu ligger der en næsten “færdig” ungdomsfortælling og en nyligt påbegyndt børnebogsserie, som begge trænger til en kyndig hånd. Ud over det som allerede nu ligger på bordet, er det bestemt tanken at du får mulighed for at skrive dit helt eget også.

Når der skrives i HELTELIV er der et par dogmer som skal overholdes. Bøgerne er for eksempel kun illustreret med silhuetter og med bøgerne følger et par (spille)kort som virker ind i Helteliv-systemet. Derudover,  skrives der altid i Lentes verden (den verden helteliv foregår i) og bøgernes fortællinger rækker ind i hinanden på kryds og tværs. Når det så er sagt, kommer du også til at være med til at fastlægge disse dogmer.

Den litterære stil er lige nu alt fra hyggelig til etisk dybsindig og der lægges vægt på, at teksterne har flere lag og at forfatteren vil læseren noget – det “noget” skal dog helst være spørgsmål frem for svar.

Læs mere om lentes verden her: https://helteliv.dk/verden

Vi ønsker at du

  • Kan se kvaliteten i HELTELIV som rollespil og fagligt koncept.

  • Har lidt/meget erfaring med at skrive og redigere børne og ungdomslitteratur.

  • Er interesseret i at være med til at løfte en nystartet virksomhed og et nyt forlag – på godt og ondt.

  • Synes at det kunne være fedt, at være med til at skabe en ny dansk bogserie.

Vi tilbyder

  • Et nørdet men professionelt fællesskab.

  • MedIndflydelse på HELTELIV som forlag.

  • Muligheden for at være med til at skabe et fedt litterært koncept, som allerede har læsernes interesse.

Tid og honorar

Der er tale om en frivillig/projektstilling hvor tid og honorar vil være bestemt fra projekt til projekt sammen med dig. Vi bestræber os på at være meget tydelige i vores aftaler med hinanden og sådan vil det også være í samarbejdet med dig.

Vi holder online møde en gang om ugen, men holder kontakten løbende når der er projekter i gang.

Ansøgning og frist

Hvis du er interesseret sender du en kort ansøgning til Kontakt@helteliv.dk, hvor du skriver lidt om hvad du kan bringe ind i HELTELIV. Det er vigtigt at du er ærlig om dine kompetencer – vi er ikke supermennesker og det forventer vi heller ikke du er. Henvis gerne til ting og sager du har været forfatter på.

Vi holder løbende online samtaler til vi finder den rette. Ring gerne på 40528950 hvis du har spørgsmål.

Læs mere om Helteliv her: HTTPS://HELTELIV.DK 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Del

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heltenyt

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til tre særlige artefakter!