HelteLiv [SRD]

HelteLiv er et nordisk bordrollespil, der viser, hvordan pædagogik, fortælling og regler kan skabe personlig udvikling for deltagerne.

HelteLiv er for alle med interesse for bordrollespil, men er primært skrevet og designet til fagpersoner, som ønsker at anvende bordrollespil i deres arbejde med børn, unge og voksne.

HelteLiv spilles allerede i mange sammenhænge, og kan med fordel anvendes i SFO’er, i klubber, i specialklasser, på bosteder, i psykiatrien, som understøttende undervisning og som pædagogisk værktøj i fængsler. HelteLiv kan også bruges til faglig udvikling blandt kolleger, eller bare til en hyggelig aften sammen med familie og venner.

Version 1.0

Helteliv er ikke længere i beta og befinder sig nu i sen første version – god fornøjelse!

Her på siden er der forsat mangler. Elementer til både regler, fortælling og pædagogik vil løbende blive lagt på.

VÆR MED I UDVIKLINGEN​

HelteLiv er opbygget af afgrænset elementer der gør det let at føje mere indhold til konceptet. Det være sig bland andet nye eventyr, råd, fraktioner, folk, væsner, kort og så videre

COPYRIGHT HELTELIV 2020

Lige nu er HeleLiv system underlagt copyright, men der sigtes efter en form for open tilgang i fremtiden. Mere info kommer. Hold dig dog ikke tilbage! Kontakt HelteLiv hvis du har forslag eller tillæg.

Tak til

HelteLiv er blevet til med hjælp fra mange folk fra nær og fjern.

kilder

HelteLivs regler og principper bygger på Vincent bakers powered by the apocalypse og er inspiretet af rollespilet dungeon world af Sage LaTorra & Adam Koebel. Ikoner brugt i helteliv er redigeret med udgangpunkt i game-icons.net.

Heltenyt

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til tre særlige artefakter!