Undervisning

PÆDAGOGISK BORDROLLESPIL

Et fagligt redskab

Undervisning i HELTELIV er et tilbud til uddannelsesinstitutioner, som for eksempel uddanner pædagoger, lærerer, socialrådgivere og ergoterapeuter. Undervisningen indeholder teori og gruppearbejde og giver de studerende en indføring i fagligt funderet bordrollespil. Undervisningen er planlagt til 4 timer, med indlagte pauser.

HelteLiv er et nordisk bordrollespil, der viser, hvordan pædagogik, fortælling og regler kan skabe personlig udvikling for deltagerne. Helteliv kan bruges i arbejdet med selvværd, fællesskab, venskab, konsekvens, iagttagelser, samfundsforståelse, etik, fantasi, kreativitet, ansvar og meget mere.

HelteLiv egner sig til brug i SFO’er, i klubber, i specialklasser, på bosteder, i psykiatrien, som understøttende undervisning og som pædagogisk værktøj i fængsler, og andre steder hvor deltagerne kan profitere af bordrollespil.

I TRE DELE​

  • Del 1: Teoretisk og praktisk gennemgang af HELTELIV som interventionsform til forskellige målgrupper.
  • Del 2: Bordrollespil i grupper. De studerende får selv lejlighed til at anvende redskabet.
  • Del 3: Evaluering og perspektivering af pædagogisk bordrollespil

Bestilling undervisning

Når du har udfyldt formularen forneden, kontakter vi jer og aftaler et mødetidspunkt og pris. Når du laver en aftale med os, vil vi gerne høre lidt om dine forventninger til undervisningen.

Det siger via

“Vi har valgt over flere omgange at have besøg af Helteliv, hvor jeg og mine pædagogstuderende kæmpede, listede og sprang ind i et unikt rollespilsverden. En forsigtig og til daglig rolig studerende sagde det bedst i evalueringen: “Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle råbe og hoppe mig igennem et brætspil, men jeg blev fanget i den der verden.” Denne rollespilsverden er meget fangende giver mange muligheder for at pædagogisk med forskellige målgrupper.

Helteliv tilbyder en god indføring i bordrollespillet, og kommer med mange gode koblinger og diskussioner til det pædagogiske arbejde med børn eller borgere. Jeg anbefaler andre at afprøve en workshop. Det er tiden værd.”

Underviser på pædagoguddannelsen, VIA holstebro, Flemming Nørgaard

I får

Indhold

Info

Nyhedsbrev

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til kraftfulde artefakter!