Helteliv intro

HelteLiv Intro er målrettet fagpersoner som pædagoger, socialrådgivere, ergoterapeuter, og andre fagpersoner, der arbejder i en socialfaglig kontekst med børn, unge og voksne. Introen er et tilbud for dig, som gerne vil introducere HelteLiv, på dit arbejde, og til dig der gerne vil give dit bordrollespil et fagligt løft.

HelteLiv er et nordisk bordrollespil, der viser, hvordan pædagogik, fortælling og regler kan skabe personlig udvikling for deltagerne. Helteliv kan bruges i arbejdet med selvværd, fællesskab, venskab, konsekvens, iagttagelser, samfundsforståelse, etik, fantasi, kreativitet, ansvar og meget mere.

HelteLiv egner sig til brug i SFO’er, i klubber, i specialklasser, på bosteder, i psykiatrien, som understøttende undervisning og som pædagogisk værktøj i fængsler, og andre steder hvor deltagerne kan profitere af bordrollespil.

Gennem sparring og vejledning lærer du at anvende HelteLiv, så det matcher den opgave du varetager. Du vil få redskaberne til hvordan du kan målrette aktiviteten, så deltagerne får mulighed for at udvikle sig i fællesskabet.

TILPASSET INDHOLD

 

Tilrettelæggelse og planlægning

I ethvert bordrollespil er folk samlet omkringen en god fortælling. I HelteLiv er der tilføjet en socialfaglig dimension, hvor du som spilleder er rammeskabende.

  • Lær hvordan du tilrettelægger en eventyrlig fortælling, som skaber refleksion og debat blandt deltagerne.
  • Gør dig tanker omkring hvordan du positionerer dig selv som spilleder.

 

Anvendelse af regler

I HelteLiv er reglerne designet så det er nemt at komme i gang, men de rummer samtidig mulighed for stor dybde og diversitet.

  • Lær at anvende reglerne i HelteLiv så fortællingen forbliver spændende.
  • Forstå hvornår og hvordan du aktiverer og udfordrer heltene.

 

Udvikling af helte med potentiale for deltagerne

Deltagerne spiller heltene i fortællingen. Deltagerne bruger deres helts karakteristika, som inspiration til personlig udvikling, så de kan blive bedre til at overvinde udfordringer i deres eget hverdagsliv.

  • Få inspiration til hvordan deltageren kan finde frem til et Øvefokus baseret på deres personlige udfordringer.
  • Få idéer til hvordan fortællingen kan bringe deltagernes Øvefokus i spil.

 

Refleksioner omkring heltelivet og hverdagslivet

Spillederen og deltagerne samarbejder omkring en fortælling. Bagefter reflekterer de sammen med de øvrige deltagere over heltelivet og drager paralleller til hverdagen.

  • Få inspiration til at stille de gode spørgsmål, før, under og efter gruppeaktiviteten.

Helteliv Intro

Konsultation til nye og garvede spilledere!

3900,-

Ekskl. moms

Du får

Du lærer

Info

BLIV KONTAKTET

Når du har udfyldt formularen forneden, kontakter vi jer og aftaler et mødetidspunkt. Når du laver en aftale med os, vil vi gerne høre lidt om dine forventninger til konsultationen. Vi kommer ud på din arbejdsplads, medmindre andet aftales.

Heltenyt

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til tre særlige artefakter!