Skjald

fundraiser

Jobtype: Frivillig/Projektstilling

TId: varierende, men minimum 3 timer pr uge

STED: Primært online

Frist: 1.nov 2020

Mail: kontakt@helteliv.dk

HELTELIV mangler en skjald

Helteliv konceptet vokser støt i forskellige relevante retninger og det kalder på en bedre økonomisk projekttænkning. Vi oplever en meget positiv respons på Helteliv og vurdere at konceptet kan meget, mere. Derfor skal vi nu i højere grad styrke samarbejdet med foreninger og kommuner. I den forbindelse skal vi igang med at søge midler til de mange muligheder som ligger forude.

Vi har naturligvis en række projekter vi allerede arbejder på nu men samarbejdet med dig vil i høj grad dreje sig om at rette Helteliv mod fondene, kommunerne og foreningernes interesser. Med andre ord kommer du ind i maskinrummet på Helteliv og får mulighed for at være med til at sætte retning.

Vi ønsker at du

  • Synes at samarbejde med kommuner og foreninger er interessant.

  • Kan se kvaliteten i HELTELIV som rollespil og fagligt koncept.

  • Har lidt/meget erfaring med fundraising.

  • Er interesseret i at være med til at løfte en nystartet virksomhed – på godt og ondt.

  • Har styr på skriftlig formidling (dansk og engelsk).

  • Har en relevant uddannelse bag dig, eller er i gang med en.

Vi tilbyder

  • Et nørdet men professionelt fællesskab.

  • MedIndflydelse på HELTELIV, anvendt bordrollespil + det vi finder på i fremtiden.

Arbejdssted

Samarbejdet vil primært foregå online. Men der vil fra tid til anden være events eller andet, hvor du deltager, hvis det er relevant for de opgaver du varetager.

Tid og honorar

Der er tale om en frivillig/projektstilling hvor tid og eventuelle honorar vil være bestemt fra projekt til projekt sammen med dig. Vi bestræber os på at være meget tydelige i vores aftaler med hinanden og sådan vil det også være í samarbejdet med dig.

Som udgangspunkt vil arbejdstiden være omkring 3 timer pr uge, men kan variere alt efter hvilke projekter vi arbejder på. Vi holder online møde en gang om ugen, men holder kontakten løbende når der er noget.

Ansøgning og frist

Hvis du er interesseret sender du en kort ansøgning til Kontakt@helteliv.dk hvor du skriver lidt om hvad du kan bringe ind i HELTELIV. Det er vigtigt at du er ærlig om dine kompetencer – vi er ikke supermennesker og det forventer vi heller ikke du er.

Der er frist 01.11.2020 – vi holder online samtaler umiddelbart efter. Ring gerne til Jonas Begtrup-Hansen på 40528950 hvis du har spørgsmål.

Læs mere om Helteliv her: https://helteliv.dk/

Vi ser frem til at høre fra dig!

Del

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heltenyt

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til tre særlige artefakter!