Rådsmøde

online-Rådsmøde Om HELTELIV
og pædagogiske bordrollespil

spørgsmål, svar og debat

HELTELIV inviterer til online-rådsmøde hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål og debattere med ligesindede. 

Spørgsmåls- og debatrammen er emner inden for HELTELIV (pædagogik bord- og liverollespil) som system og koncept.

Program

Rådsmødet er sat til at vare 1,5 time. 

Vi indleder med en 20 minutters intro og går derefter over til en spørgesession med et panel af fagprofessionelle som vil reflektere over og forsøge at besvare de spørgsmål, som bliver stillet.

Vi vil søge at balancere en nogenlunde fast struktur, men opstår der en relevant og interessant debat mellem deltagerne, læner vi os lidt tilbage.

Tema

Tema er ikke fundet endnu.

målgruppen

Det er klart at HELTELIV i høj grad er et fagligt redskab, som anvendes i arbejde med børn, unge og voksne, men vi hilser alle med en generel interesse for systemet og pædagogisk bord- og liverollespil velkommen.

Spiller du HELTELIV med dine venner og har et par spørgsmål til systemet (eks hvordan man skaber flow i en narrativ kampscene), er du også mere end velkommen til at komme med dem her!

Tilmelding

Der er ingen krav om tilmelding, men det er en hjælp for os, om du vil tilkendegive, at du kommer via den tilknyttede facebook-begivenhed. Den finder du her:

Dato, tid og link

dato på vej

Fagpanelet denne gang

Tema og fagpanel er ikke fundet endnu.

spørg i forvejen

Her kan du stille et spørgsmål, som du gerne vil have at vi tager op, eller foreslå debatemner du ønsker behandlet under rådet. Det er naturligvis også muligt at stille spørgsmål undervejs.

Nyhedsbrev

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til kraftfulde artefakter!