Heltelivs system

HELTELIV er et nordisk bordrollespil, der viser, hvordan pædagogik, fortælling og regler kan skabe personlig udvikling for deltagerne.

HelteLiv er for alle med interesse for bordrollespil, men er primært skrevet og designet til fagpersoner, som ønsker at anvende bordrollespil i deres arbejde med børn, unge og voksne.

Version 1.1

Her på siden forsætter udviklingen. Elementer til både regler, fortælling og pædagogik vil løbende blive lagt op.

Regler

I HelteLiv er reglerne designet så det er nemt og hurtigt at kommer igang, men de rummer samtidig mulighed for stor dybde i takt med at heltene opnår erfaring. Reglerne er opbygget narrativt og minimalistisk, uden af begrænse diversiteten i heltenes identitet.

Fortælling

HelteLiv er et narrativt system med fokus på dialog, valg og konsekvens. Fortællingens retningslinjer og principper er mindst lige så vigtige at overholde som systems regler, fordi de skaber grobund for pædagogikken.

Pædagogik

HelteLivs pædagogik skaber rammen for at reglerne og fortællingen kan hjælpe deltagerne med de udfordringer som de har i deres virkelige liv. Heltelivs pædagogik kan bruges både i forbindelse med børn, unge og voksne.

vejledning

På vej…

HELTELIV©

HELTELIV er underlagt copyright, men der sigtes efter en form for åben tilgang i fremtiden. Mere info kommer. Hold dig dog ikke tilbage! Kontakt HELTELIV hvis du har forslag eller tillæg.

HELTELIV er opbygget af afgrænset elementer der gør det let at føje mere indhold til konceptet. Det være sig bland andet nye eventyr, råd, fraktioner, folk, væsner, kort og så videre.

HelteLivs regler og principper bygger på Vincent bakers powered by the apocalypse og er inspiretet af rollespilet dungeon world af Sage LaTorra & Adam Koebel. Ikoner brugt i helteliv er redigeret med udgangpunkt i game-icons.net.

Nyhedsbrev

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til kraftfulde artefakter!