Temadag

om pædagogisk rollespil

hos jer

Bordrollespil som fagligt redskab

HELTELIV Temadag er et tilbud til uddannelsesinstitutioner eller arbejdspladser, som retter sig mod pædagoger, lærere, socialrådgivere, ergoterapeuter eller lignende faggrupper. Undervisningen indeholder teori og gruppearbejde og giver deltagerne en indføring i fagligt funderet pædagogisk rollespil.

Vi giver jer muligheden for at træne evner som pædagogisk spilleder og giver vejledning, så I efterfølgende kan berige jeres praksis med et stærkt, etisk og narrativt pædagogisk redskab.

Vi tager naturligvis udgangspunkt i det pædagogiske rollespil HELTELIV, men mange af temadagens oplæg og øvelser kan overføres til andre rollespil.

Undervisere

Jonas Begtrup-Hansen: Er uddannet pædagog fra Peter Sabroe Seminariet og har en kandidat i pædagogisk filosofi fra DPU Århus med speciale i filosofisk vejledning. Han har mange års erfaring fra det pædagogiske felt fra normal-, special- og socialområdet. Jonas er ophavsmand og designer af HELTELIV-konceptet og har spillet bordrollespil siden han var ganske ung.

Gæster: Har I en særlig vinkel I ønsker at komme omkring, som Jonas ikke kan klare, tager vi en kompetent gæsteunderviser med.

bestilling

Ring til 40528950

Eller skriv til kontakt@helteliv.dk

Indhold

Sådan ser det ud

Udtalelser

“Kurset var helt igennem fantastisk.
Den faglige viden jeg fik takket været Jonas var fænomenal – ikke nok med at den er så velfunderet, men det hele er også tilrettelagt så den kan bruges i praksis. Det har ændret hvordan jeg planlægger, eksekverer og evaluerer min pædagogiske praksis.

Jeg ser frem til at følge Jonas og Helteliv for at blive endnu klogere og udrustet til den pædagogiske kamp.”

Nicklas Lemaitre
UNGDOMSSKOLELÆRER

“Super fedt kursus masse af godt indhold, man lærer at spille Helteliv samt at bruge det pædagogisk. Tiden fløj afsted og pludselig var klokken 21. Jeg kan kun anbefale kurset.”

Jakob Mandix Carlsen Deleuran
PÆDAGOG

“Helteliv har givet mig et bredere indblik i hvordan bordrollespil kan bruges som værktøj til at hjælpe andre mennesker.”

NÆSTFORMAND I FAFNER ROLLESPILSFOREGNING
Rikke Timmermann

“Et super godt og lærerigt kursus. Søde og kompetente undervisere. En klar anbefaling herfra!”

PÆDAGOG
Martin Næsby Brasen

Nyhedsbrev

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til kraftfulde artefakter!