Kursus

Til dig der bruger eller vil bruge bordrollespil i dit arbejde med menneskers børns unges voksnes udvikling.

HELTELIV åbner nu dørene for fagpersoner, som enten ønsker eller allerede er i gang med at anvende bordrollespil i en faglig kontekst. Vi har udarbejdet et stærkt program med inspirerende oplæg, specialiserede workshops, og fængende bordrollespil i faste grupper og samlet det hele i et to-dags kursus.

Kurset er kompetencegivende i brugen af bordrollespil i faglig kontekst og de deltagende vil komme hjem med et stærkt etisk og narrativ redskab til sin arbejdsplads.

HELTELIV er et generisk pædagogisk redskab som kan anvendes i arbejdet med selvværd, fællesskab, venskab, konsekvens, iagttagelser, samfundsforståelse, etik, fantasi, kreativitet, ansvar og meget mere.

Alt dette finder sted i stemningsfulde rammer på Himmelbjerggården, med fuld forplejning og garanteret godt selskab. Uanset om du har meget, lidt eller intet erfaring med bordrollespil, vil du med sikkerhed kunne finde inspiration til din praksis på HELTELIV kursus. Det er en enestående mulighed for at netværke, så du altid har mulighed for at finde sparringspartnere, når du planlægger det næste HELTELIV på dit arbejde.

PROGRAM (på vej)

Både første og anden dag byder på et spændende fagligt program med flere undervisere. Vær opmærksom på at programmet dog kan ændre sig en smule. 

TILMELDING

Når du har udfyldt formularen forneden, bliver du skrevet på vores kursliste. Fakturaen bliver først sendt til din arbejdsplads når vi er sikre på at kurset bliver afholdt.

kursus

To dage med fagligt bordrollespil

Du får

Indhold

Info

Nyhedsbrev

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til kraftfulde artefakter!