Kursus

i pædagogisk bordrollespil

7 - 8 oktober

Anvend bordrollespil i dit arbejde med børn, unge og voksne

HELTELIV TEAMET inviterer til kursus i brugen af bordrollespil i faglig kontekst. Kurset er for dig, der arbejder med mennesker og som anvender, eller ønsker at anvende, bordrollespil i praksis.

Vi har udarbejdet et stærkt program med faglige oplæg, debatter, øvelser og inputs fra spændende gæster – alt sammen samlet i et intenst halvanden-dags kursus. Vi giver dig muligheden for at træne dine evner som pædagogisk spilleder og giver dig sparring, så du efterfølgende kan berige din arbejdsplads som facilitator med et stærkt og narrativt redskab.

Vi tager udgangspunkt i det pædagogiske bordrollespil HELTELIV, men mange af kursets oplæg og øvelser kan overføres til andre bordrollespil.

Kurset finder sted i stemningsfulde rammer ved Mossø, med fuld forplejning, godt selskab og fantastisk udsigt. Uanset om du har meget, lidt eller ingen erfaring med bordrollespil, vil du med sikkerhed kunne finde inspiration til din praksis her. Kurset er en enestående mulighed for at netværke, så du altid har sparringspartnere, næste gang du planlægger bordrollespil på dit arbejde.

TILMELDING

Når du har udfyldt formularen forneden, modtager du en bekræftelsesmail og bliver du skrevet på vores kursusliste. Vi sender faktura når der er nok tilmeldte.

Hvis I er flere fra samme arbejdsplads, bedes I tilmelde jer enkeltvis, så skal vi nok samle tilmeldingerne til en faktura/EAN faktura. Skriv det evt. under bemærkninger.

Tilmeldingsfristen er 1. september 2021.

Følg gerne vores nyhedsbrev hvor vi løbende kommer med en opdateringer.

Har du spørgsmål til kurset?
Kontakt os eller skriv til os på kontakt@helteliv.dk

Vi glæder os til at nørde, sparre og debattere med dig!

2900,-

Ekskl. moms

Du får

Indhold

Info

Oplæg / debat / øvelser / Værksteder

Nyhedsbrev

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til kraftfulde artefakter!