Omtale

Æresgæst på Fastaval

Fastaval er Danmarks største rollespils- og brætspilskongress.

Hver påske samles omkring 1000 mennesker for at dyrke deres interesse for rollespil og brætspil og for at være en del af et unikt fællesskab.

Hvert år inviteres en spændende eller kendt person/gruppe til Fastaval som æresgæst, for at fortælle om deres arbejde indenfor Fastaval-relaterede aktiviteter, som brætspil eller rollespil. I år (2022) er æresgæsten Jonas Begtrup-Hansen som inviteres på baggrund af hans arbejde med HELTELIV.

radio4

Lyt med på dette afsnit af Radio4s udsendelse Kraniebrud, hvor Lars og Jonas fra HELTELIV, og andre, taler om pædagogik, HELTELIV og anvendt bordrollespil.
Vært: Marc Rasmussen
 

Gm workshop

En podcast om rollespil og gamemastering.
Vært: Jacob Sørensen
 

Fjerde spiller søges

Fjerde Spiller Søges er en dansk podcast om brætspil, rollespil, og strategiske computerspil.
Vært: Jonas Rønn Bohnsen
 

Facebook anmeldelser

I ny og næ skriver folk en kommentar eller anmeldelse som vi bliver stolt af. Her er et par stykker.

Skrive din egen anmeldelse af HELTELIV eller SMÅHELTE her: facebook.com/HelteLiv/reviews/

Udtagelser

I ny og næ modtager vi udtagelser fra folk som har anvendt HELTELIV eller været med på et af vores kurser – dem er vi meget stolte af. 

via

Campus Holstebro er et moderne uddannelseshus med sundhedsfaglige, pædagogiske, socialfaglige og tekniske uddannelser. Det giver studerende de bedste muligheder for fagligt og socialt fællesskab.

“Vi har valgt over flere omgange at have besøg af Helteliv, hvor jeg og mine pædagogstuderende kæmpede, listede og sprang ind i et unikt rollespilsverden. En forsigtig og til daglig rolig studerende sagde det bedst i evalueringen: “Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle råbe og hoppe mig igennem et brætspil, men jeg blev fanget i den der verden.” Denne rollespilsverden er meget fangende giver mange muligheder for at pædagogisk med forskellige målgrupper.

Helteliv tilbyder en god indføring i bordrollespillet, og kommer med mange gode koblinger og diskussioner til det pædagogiske arbejde med børn eller borgere. Jeg anbefaler andre at afprøve en workshop. Det er tiden værd.”

Underviser på pædagoguddannelsen, VIA holstebro, Flemming Nørgaard

ergoterapeut-foreningen

I nummer 7 2020 af ergoterapeutforeningens fagblad finder man en artikel om Lars Grønbech Kirkebys anvendelse af HELTELIV i arbejdet med udsatte borgere i socialpsykiatrien. 

ETF er fagforening for over 8.500 ergoterapeuter og studerende.

Stemmen fra ådalen

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

Morten har taget et kig på vores junior bordrollespil, SMÅHELTE.

Into the game

En podcast der…ja handler om rollespil og brætspil. De analyser, anmelder, giver spille tips og har seje gæster med i deres udsendelser.

Podcasten bliver bestyret af både Martin som er brætspils ekspert og Lars der er rollespils ekspert.

Into the game er nået deres episode 30. I den anledning anmelder de “HelteLiv – Det pædagogiske rollespil”.

Lænestolsrollespil

Lænestolsrollespil er en podcast om rollespil. Til episoderne læser de en rollespilsbog eller udvælger et særligt rollespilsemne, som bliver centrum for episoden, hvor de dykker ned i vores indtryk og oplevelse af systemet, reglerne, verdenen etc.

Værter: Nis, Elias, Oliver og Morten.

Under Fastaval var Elias Helfer i felten for at få et interview med forfatteren til Helteliv, og det blev til en interessant snak om hvordan rollespil kan være et pædagosikværktøj og om hvilket perpsektiv pædagogik kan give på rollespil.

“Spændende og velkonstrueret bordrollespil.”

Lektørudtalelse til HELTELIV
Carsten Güllich-Nørby

“Et inspirerende, pædagogisk opsat og meget enkelt rollespilssystem for de mindste børn.”

Lektørudtalelse til SMÅHELTE
Morten Halskov Jensen

Nyhedsbrev

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til kraftfulde artefakter!