Om & kontakt

Virksomheden HELTELIV har siden 2018 været specialist i design og formidling af pædagogisk rollespil, med udgangspunkt i høj faglighed og innovative produkter.

HELTELIV er generelt anerkendt for en knivskarp minimalistisk, nordisk og generisk stil der imødekommer både nørder og fagpersoners ønske om udfordrende dybde og let anvendelighed. HELTELIV skaber unikke oplevelser der stiller krav til, og tager børn, unge og voksne alvorligt.

Team HelteLiv

JONAS BEGTRUP-HANSEN​

Leder

Er uddannet pædagog fra Peter Sabroe Seminariet og har en kandidat i pædagogisk filosofi fra DPU Århus med speciale i filosofisk vejledning. Han har mange års erfaring fra det pædagogiske felt fra normal-, special- og socialområdet. Jonas er ophavsmand og designer af HELTELIV-konceptet på syvende år og har spillet bordrollespil siden han var ganske ung.

Brug reglerne, anvend pædagogikken og fortæl heltelivet som silhuetter, og lad deltagerne farve dem med deres valg, mod og fantasi.

Lars Grønbech Kirkeby

vejleder

Er uddannet ergoterapeut fra Ergoterapeutskolen i Århus og har diplommodul i klinisk vejledning og pædagogisk miljøarbejde. Han har mange års erfaring fra det socialfaglige felt fra special- og socialområdet. Lars har spillet rollespil med sine venner og anvender HELTELIV på sit arbejde.

Dion Danielsen Haubro

vejleder

Er faguddannet inden for elektronik og radar i Flyvevåbnet. Har spillet bordrollespil i over 25 år med venner og i foreninger. Han arbejder i IT-branchen og har derudover været rollespilsunderviser på kurser på voksenspecialområdet siden 2017.

Jakob Thøfner Qvortrup

vejleder

Er uddannet idrætspædagog og kandidat i pædagogisk psykologi. Han han arbejdet professionelt i både digitale-, bord- og liverollespilsprojekter med et pædagogisk og lærings fokus. Han er optaget af bevægelse, mediepædagogik og digitalisering som delelementer af læring og udvikling.

Skriv til helteliv

Du kan også finde os på Facebook hvor vi næsten altid sidder klar til at svare på spørgsmål.

Bliv en del af team helteliv

Det er altid muligt at være med til at udvikle HelteLiv igennem vores udviklergruppe på Facebook.

Du kan altid sende os dit CV, men fra tid til anden søger vi dog efter folk med specifikke kompetencer. Tjek vores ledige pladser her:

Nyhedsbrev

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til kraftfulde artefakter!