kontakt

Virksomheden HELTELIV har siden 2018 været specialist i design og formidling af pædagogisk rollespil, med udgangspunkt i høj faglighed og innovative produkter.

HELTELIV er generelt anerkendt for en knivskarp minimalistisk, nordisk og generisk stil der imødekommer både nørder og fagpersoners ønske om udfordrende dybde og let anvendelighed. HELTELIV skaber unikke oplevelser der stiller krav til, og tager børn, unge og voksne alvorligt.

Team HelteLiv

JONAS BEGTRUP-HANSEN​

Leder

Jonas er uddannet pædagog fra det gamle Peter Sabroe Seminarie og kandidat i pædagogisk filosofi fra DPU Århus med speciale i filosofisk vejledning. Han har mange års erfaring fra det pædagogiske felt fra både normal-, special- og socialområdet.

Jonas er ophavsmand og designer af HELTELIV-konceptet og har spillet bordrollespil siden han var ganske ung

Brug reglerne, anvend pædagogikken og fortæl heltelivet som silhuetter, og lad deltagerne farve dem med deres valg, mod og fantasi.

Lars Grønbech Kirkeby

vejleder

Er uddannet ergoterapeut fra Ergoterapeutskolen i Århus og har diplommodul i klinisk vejledning og pædagogisk miljøarbejde. Han har mange års erfaring fra det socialfaglige felt fra special- og socialområdet. Lars har spillet rollespil med sine venner og anvender HELTELIV på sit arbejde.

helteliv_Signe

Signe Haugaard-HAnsen

Skrædder & sekretær

Er uddannet beklædningskonstruktør fra TEKO og med mange års erfaring fra tøjindustrien, står hun klar til at lægge linjen for HELTELIVs rollespilstøj. Signe løser tilmed alle de administrative opgaver. Hun sidder klar til, at tage imod bestillinger og kan svare på de fleste spørgsmål angående HELTELIV.

Skriv til helteliv

Kontakt@helteliv.dk eller på Facebook hvor vi næsten altid sidder klar til at svare på spørgsmål.

Bliv en del af team helteliv

Det er altid muligt at være med til at udvikle HelteLiv igennem vores udviklergruppe på Facebook.

Du kan altid sende os dit CV, men fra tid til anden søger vi dog efter folk med specifikke kompetencer. Tjek vores ledige pladser her:

Nyhedsbrev

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til kraftfulde artefakter!