Kontakt

Team HelteLiv

JONAS BEGTRUP-HANSEN​

Ridder (Leder)

Er uddannet pædagog fra Peter Sabroe Seminariet og har en kandidat i pædagogisk filosofi fra DPU Århus med speciale i filosofisk vejledning. Han har mange års erfaring fra det pædagogiske felt fra normal-, special- og socialområdet. Jonas er ophavsmand og designer af HELTELIV-konceptet på syvende år og har spillet bordrollespil siden han var ganske ung.

Brug reglerne, anvend pædagogikken og fortæl heltelivet som silhuetter, og lad deltagerne farve dem med deres valg, mod og fantasi.

Lars Grønbech Kirkeby

Urter (vejleder)

Er uddannet ergoterapeut fra Ergoterapeutskolen i Århus og har diplommodul i klinisk vejledning og pædagogisk miljøarbejde. Han har mange års erfaring fra det socialfaglige felt fra special- og socialområdet. Lars har spillet rollespil med sine venner og anvender HELTELIV på sit arbejde.

Dion Danielsen Haubro

Munk (vejleder)

Er faguddannet inden for elektronik og radar i Flyvevåbnet. Har spillet bordrollespil i over 25 år med venner og i foreninger. Han arbejder i IT-branchen og har derudover været rollespilsunderviser på kurser på voksenspecialområdet siden 2017.

Skriv til helteliv

Vær opmærksom på at vores svar kan havne i dit spamfilter.

Måske har du ikke set at vi har en FAQ side. Der kan du finde svar på mange af de spørgsmål som ofte dukker op i forbindelse med HelteLiv.

Du kan også finde os på Facebook hvor vi næsten altid sidder klar til at svare på spørgsmål.

Bliv en del af team helteliv

Det er altid muligt at være med til at udvikle HelteLiv igennem vores udviklergruppe på Facebook. Tjek eventuelt også vores designmanual.

Du kan altid sende os dit CV, men fra tid til anden søger vi dog efter folk med specifikke kompetencer. Tjek vores ledige pladser her:

Nyhedsbrev

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til kraftfulde artefakter!