Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte HelteLiv.

Team HelteLiv

JONAS BEGTRUP-HANSEN​

Leder

Forfatter, designer og tegner af helteliv

Er uddannet pædagog fra Peter Sabroe Seminariet og har en Kandidat i pædagogisk filosofi fra DPU Århus med speciale i filosofisk vejledning. Han har mange års erfaring fra det pædagogiske felt fra normal-, special- og socialområdet. Jonas er ophav og designer af HelteLiv konceptet på syvende år og har spillet bordrollespil siden han var ganske ung.

Brug reglerne, anvend pædagogikken og fortæl heltelivet som silhuetter, og lad deltagerne farve dem med deres valg, mod og fantasi.

Lars Grønbech Kirkeby

Konsulent

Medudvikler

Er uddannet ergoterapeut fra Ergoterapeutskolen i Århus og har diplommodul i klinisk vejledning og pædagogisk miljøarbejde. Han har mange års erfaring fra det socialfaglige felt fra special- og socialområdet. Lars har spillet rollespil med sine venner og har anvendt Helteliv på sit arbejde.

Dion Danielsen Haubro

Konsulent

Medudvikler

Er faguddannet inden for elektronik og radar i Flyvevåbnet. Har spillet bordrollespil i over 25 år med venner og i foreninger. Han arbejder i IT-branchen og har derudover været rollespilsunderviser på kurser på voksenspecialområdet siden 2017.

Skriv til helteliv

Vi har også en faq side

Måske har du ikke set at vi har en FAQ side. Der kan du finde svar på mange af de spørgsmål som ofte dukker op i forbindelse med HelteLiv.

Heltenyt

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til tre særlige artefakter!