Kursus

i pædagogisk Uderollespil

NY DATO KOMMER

Anvend Uderollespil i dit arbejde med børn, unge

HELTELIV inviterer i samarbejde med Ungdomsringen og Epos Efterskole til kursus i brugen af live-/uderollespil i faglig kontekst. Kurset er for dig, der arbejder med mennesker og anvender, eller ønsker at anvende, uderollespil i praksis.
Vi har udarbejdet et stærkt heldagsprogram med faglige oplæg, debatter og øvelser. Vi giver dig muligheden for at træne dine evner som pædagogisk spilleder og giver dig vejledning, så du efterfølgende kan berige din arbejdsplads med et stærkt, etisk og narrativt pædagogisk redskab.
Vores kurser følges op med mulighed for deltagelse ved Epos´ halvårlige uderollespil for børn og unge, hvor kursisterne har mulighed for at bringe teorien ud i praksis sammen med deres børnegrupper.
Vi tager naturligvis udgangspunkt i det pædagogiske uderollespil HELTELIV, men mange af kursets oplæg og øvelser kan overføres til andre rollespil.
Vi glæder os til at se dig!

Program

8.30 MORGENMAD

9:00 Introduktion til dagen
(Hvad skal vi og hvordan gør vi det)

10:00 Om HELTELIV uderollespil
(Designfilosofi og systemintroduktion)

11:00 Forberedelse og trivsel
(Etablering af det pædagogiske uderollespil)

12:00 FROKOST

12:45 Ud på gulvet
(Brug din rolle som pædagogisk redskab)

14:30 PAUSE + KAGE

14:45 Efter spillet
(Læring fra fantasi til virkelighed)

15.30 Introduktion til mulighed for deltagelse ved uderollespilsevents
(Blandt andet samarbejde med Epos Efterskole)

16:00 Tak for i dag

Undervisere

Jonas Begtrup-Hansen: Er uddannet pædagog fra Peter Sabroe Seminariet og har en kandidat i pædagogisk filosofi fra DPU Århus med speciale i filosofisk vejledning. Han har mange års erfaring fra det pædagogiske felt fra normal-, special- og socialområdet. Jonas er ophavsmand og designer af HELTELIV-konceptet og har spillet bordrollespil siden han var ganske ung.

Andreas Bach Steinicke: Er uddannet pædagog med en kandidat i dramapædagogik fra Høgskolen i Bergen. Han har erfaring fra det specialpædagogiske område og har derudover mange års undervisningserfaring fra bl.a. efterskole og højskole. Andreas spiller rollespil både privat og professionelt i sit arbejde med dramapædagogiske forløb samt som underviser på pædagogisk assistentuddannelse i Århus.

2.200

Inkl. forplejning

Indhold

Info

Udtalelser

“Kurset var helt igennem fantastisk.
Den faglige viden jeg fik takket været Jonas var fænomenal – ikke nok med at den er så velfunderet, men det hele er også tilrettelagt så den kan bruges i praksis. Det har ændret hvordan jeg planlægger, eksekverer og evaluerer min pædagogiske praksis.

Jeg ser frem til at følge Jonas og Helteliv for at blive endnu klogere og udrustet til den pædagogiske kamp.”

Nicklas Lemaitre
UNGDOMSSKOLELÆRER

“Super dygtige, erfarne, velargumenterede undervisere, der både formår, at gøre rollespillet pædagogisk relevant, samtidig med, at de udfordre og provokere dogmer i pædagogisk arbejde.”

Niels Bugge
KLUBPÆDAGOG

“Super fedt kursus masse af godt indhold, man lærer at spille Helteliv samt at bruge det pædagogisk. Tiden fløj afsted og pludselig var klokken 21. Jeg kan kun anbefale kurset.”

Jakob Mandix Carlsen Deleuran
PÆDAGOG

“Helteliv har givet mig et bredere indblik i hvordan bordrollespil kan bruges som værktøj til at hjælpe andre mennesker.”

Rikke Timmermann
NÆSTFORMAND I FAFNER ROLLESPILSFOREGNING

“Et super godt og lærerigt kursus. Søde og kompetente undervisere. En klar anbefaling herfra!”

Martin Næsby Brasen
PÆDAGOG

“Et kursus for nybegynder og øvet. Et kursus hvor der er trygge rammer og hvor der er plads til alle. kan kun anbefale Helteliv.”

Annette Lohmann
SKOLEPÆDAGOG

Nyhedsbrev

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til kraftfulde artefakter!