Løv-rådet

Info

Styreform: Teknokrati.
Ideologi: Optimisme.
Temperament: Diplomatisk og holistisk.
Landområde: Egelund.
Religion: Vanesavn LILION.
Stemning: Grøn.

Rådet der blev

I den hellige kronby, Barkir, sidder Løvrådet (oprindeligt kaldt Guldrådet), som plejer og beskytter livstræet Eg. Løvrådet har blandt andet til opgave at vogte Tavporten imod skoven, Tavfær, og Rodporten, som fører til underverdenen. Løvrådet ledes af Fyrsten, Téril, og hendes Løvskytter. Téril er den første datter af vanen Lilion.

Dragen Luetand, som havde vundet trækrigen for vanerne, var efter krigen umættelig og ude af kontrol. Da den vendte sin destruktive vrede og sult mod Eg, indså Lilion at noget måtte gøres for at redde hans bolig. Han søgte langt ind i skovens dyb og fandt en hemmelig og kraftfuld troldkilde. Kildens magiske vand gav ham evnen til at tale med Eg, og efter en tid, indgik Lilion og Eg en pagt: Eg gav ham den grønne stemning og med denne kunne Lilion holde dragerne på afstand. Der fulgte dog en høj pris: Evig meditation og elvernes evige liv.

Sølv- og løvelverne lider i dag under Lilions pagt, og når tiden og livet har slidt dem op, må de, som også andre folk, gå til hvile i underverdenen. Elverne er ikke længere udødelige, men dog
velsignede med et utroligt langt liv.

Lilion sidder fortsat i dyb meditation i byen, Barkir. Hvert år ved løvfald bringer Téril og hendes folk, løvelverne, ham vand fra troldkilden for at Lilions kræfter fornyes. Denne begivenhed kaldes for Løvfærd, hvilket betyder “efterårs-meditation” på elvernes sprog.

Nyhedsbrev

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til kraftfulde artefakter!