HELTELIV

Et bordrollespil for børn (7+), unge og voksne

HelteLiv er et nordisk bordrollespil, der viser, hvordan pædagogik, fortælling og regler kan skabe personlig udvikling for deltagerne.

Spillet er for alle med interesse for bordrollespil, men er primært skrevet og designet til fagpersoner, som ønsker at anvende bordrollespil i deres arbejde med børn, unge og voksne.

HelteLiv spilles i dag på mere end 300 danske skoler og institutioner, og kan med fordel anvendes i SFO’er, i klubber, i specialklasser, på bosteder, i psykiatrien, på efterskolen, som understøttende undervisning (AKT) og pædagogisk værktøj i fængsler. HelteLiv kan også bruges til faglig udvikling blandt kolleger, eller bare til en hyggelig aften sammen med familie og venner.

Tjenester

Kursus, temadage og rådsmøder

Har du brug for hjælpe til at komme i gang med heltelivet eller vil du løfte dine evner som pædagogisk spilleder, så læs mere her. Vi tilbyder løbende kurser, online rådsmøder og kommer gerne ud på din arbejdsplads for uddanner personalet i bordrollespil som pædagogisk redskab.

Vi vejleder med faglig veluddannet baggrund og med mange års erfaring fra en vifte af pædagogiske kontekster.

Omtale

Vi er stolte af det folk siger om os

Vi lægger vægt op faglighed og anvendelighed og det . og Vi har deltaget i et væld af podcasts og fået flere overvældende tilkendegivelser end vi turde ønske os. Her er nogen af dem.

Lentes verden

En nordisk og mytisk middelalderverden

Både heltelivet udspiller sig i den nordiske og mytiske middelalderverden Lente, som blev til ved rødderne af de to lysende livstræer Ask og Eg. Efter en lang krig døde Ask, og natten blev en del af livet i Lente. I lundene mellem Ask og Eg finder man blandt andre troldefamilierne, elvernes råd og menneskenes tempelrige.

Lente strækker sig fra de kolde bjergtinder over skyerne, gennem storbyernes mørke gyder, til de dybeste og tætteste skove, hvor folk kun kommer, hvis de har et ærinde. Lente er en verden fyldt med mystik, fantasi og fortællinger om venskab, mod og fjendskab.

HELTELIV logo

Nyhedsbrev

Abonnér på Heltelivs nyhedsbrev og få adgang til kraftfulde artefakter!